"TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ" TANITIM TOPLANTISI

Okulumuzda "TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ" TANITIM TOPLANTISI YAPILDI Öğretmenlere yönelik olan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" bilgilendirme sunumu okul müdürümüz Kureyş KAYA ve Müdür Yardımcısı Cuma AYNALI  tarafından yapıldı. Toplantıya okulumuzda çalışan bütün öğretmenler iştirak etti. Yeni maarif modelinin tartışıldığı toplantı çok verimli bir şekilde sonuçlandı. Millî Eğitim Bakanlığınca, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredat taslağı, "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul beşinci sınıf ve lise dokuzuncu sınıflarda kademeli şekilde uygulanmaya başlanacak. "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli", hazırlanan yeni öğretim programlarına temel oluşturdu.

08.05.2024 17

08-05-202408-05-202408-05-202408-05-2024